top of page

TEAM ORMSALVA ATHLETIC CLUB

Team Ormsalva Athletic Club främjar friskvård och hälsa för medlemmarna genom idrottsutövande. Verksamheten riktar sig till utövare på alla nivåer – allt från nybörjare till elit. Teamet ägnar sig i första hand åt uthållighets- och motionsidrotter som cykling, löpning, längdskidåkning och triathlon. Motionärsverksamheten utgår från Stockholm och Falun, men medlemmarna kommer från hela Sverige. Vi är med i Svenska skidförbundet, Svenska triathlonförbundet, Svenska cykelförbundet och Svenska friidrottsförbundet. Årsavgift: 300 kr, 500 kr familjemedlemskap (boende på samma adress).

Det ingår rätt att tävla för Team Ormsalva i ovanstående idrotter, rätt att köpa föreningsutrustning till rabatterat pris, deltagande i utlottning av startplatser i arrangemang vi anordnar under året och rabatterat pris i självkostnadsnivå på träningsläger och aktiviteter som vi arrangerar. Alla individuella licenser som krävs för tävlingsklasser betalas av den enskilde medlemmen. 

Medlemskap utfärdas genom att kontakta oss och betala in årsavgiften till bankgironummer: 156-3675. Märk inbetalningen med namn och personnummer. När ni betalat in medlemskapet, vänligen maila er mailadress och adress till teamormsalvaac@gmail.com.


För att komma i kontakt med föreningen, maila teamormsalvaac@gmail.com.

Från Cykelvasan 2022
 Tack till Anders Hannola Profoto & Göran Digné
bottom of page